Şehit Üsteğmen Sadullah Sever İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla yaşam için kullanan mutlu çevreci bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda devletine ve milletine bağlı kültürel mirasa sahip çıkan, kendini gerçekleştirerek sosyal becerisi gelişmiş bedenen ve ruhen sağlıklı, üretken ve ürettiğini paylaşabilen bireylerin yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: Beslenme Dostu Beyaz Bayrak Yeşil Bayrak

Isınma: DOĞAL GAZ
Servis Bilgisi: Okulumuza servis hizmeti verilmemektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda ders saatleri dışında her yıl Futbol, Voleybol ve Basketbol kursları açılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda; - Beyaz Bayrak - Beslenme Dostu - Yeşil Bayrak - DynED projeleri yürütülmekte olup, - Erasmus + - Temiz Okul - E-Twinning projeleri de başvuru aşamasındadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: - E-Twinning - Erasmus + başvuru çalışmaları yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda yerinde öğrenme kapsamında bilimsel, sosyal ve kültürel gezilere önem verilmektedir.

WEB - https://sadullahseverilkokulu.meb.k12.tr

Adres - METİN OKTAY MAH. İHSAN ALYANAK BUL. NO: 21 İÇ KAPI NO: Z1 KARABAĞLAR / İZMİR

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Karabağlar/İZMİR